باستان شناسی دکتر نوجوان معروف به الهه باستان

باستان شناسی یک علم است
باستان شناسی دکتر نوجوان معروف به الهه باستان

سلام دوستان ما خرافات ، حرفهای پوچ ، داستانهای خیالی و دفینه یابی که از روی حرف و حدیث باشد را رد می کنیم. امروزه با استفاده از تجربیات بدست آمده از دفینه یابان مشهور و با استفاده از نتایجی که علم باستان شناسی بدست آورده سعی می کنیم که به جستجوگران گنج ، باستانشناسی جدید و مدرن ، مناسب عقل و علم را ارائه نماییم. تفاوت و دیدگاه ما این است که به دور از خرافات ، دروغ ، حرفهای مزخرف و با تکیه بر علوم باستان شناسی نظرات خودمان را بیان کنیم. تمام دیدگاه ها و موارد ارائه شده در سایت اطلاعات ابتدایی برای تعیین هدف است و همچنین اطلاعات دادن به عموم تا سرمایه ملی به یغما نرود همه ما مسئول هستیم پس با برخورد با افراد سود جو با ۱۱۳ تماس بگیرید.

پیام های کوتاه
  • ۲ خرداد ۹۵ , ۱۵:۲۸
    سلام
  • ۲۲ اسفند ۹۴ , ۱۸:۱۲
    سلام

معرفی استاد لویس بینفورد

دوشنبه, ۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۳۰ ق.ظ

لویس بینفورد


لویس بینفورد
متولد ۲۱ نوامبر ۱۹۳۰
نورفوک، ویرجینیا
مرگ ۱۱ آوریل ۲۰۱۱ میلادی (۸۰ سال)
کرکزویل، میزوری
ملیت آمریکایی
رشته فعالیت باستان‌شناسی، انسان‌شناسی
محل کار دانشگاه شیکاگو دانشگاه نیومکزیکو دانشگاه متودیست جنوبی
دانش‌آموختهٔ دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل دانشگاه میشیگان
دلیل شهرت پدر باستان‌شناسی نوین

لویس رابرتس بینفورد (به انگلیسی: Lewis Roberts Binford) (زاده ۲۱ نوامبر ۱۹۳۰ - درگذشته ۱۱ آوریل ۲۰۱۱) انسان‌شناس و باستان‌شناس آمریکایی و پدر باستان‌شناسی نوین است.

زندیگنامه

وی در نورفوک، ویرجینیا به دنیا آمد و در زمان جنگ دوم جهانی مترجم ارتش آمریکا در اوکیناوی ژاپن بود که در آنجا به باستان شناسی علاقه‌مند شد. وی در سال ۱۹۶۴ دکترایش را از دانشگاه میشیگان اخذ کرد.[۱]

بینفورد در دهه ۱۹۶۰ میلادی با انتشار سلسله مقالاتی دراباره لزوم بازنگری در نگرشهای سنتی باستان شناسی موج نوینی را در باستان شناسی آغاز کرد که باستان شناسی نوین گفته می‌شود. باستان شناسی نوین اندیشه‌ها و چارچوب سنتی باستان شناسی را مورد سوال قرار داد و از این طریق چالشهای فراوانی را در اندیشه باستان شناختی خصوصاً باستان شناسی مبتنی بر تاریخ فرهنگ بوجود آورد. باستان شناسی نوین که بعدها تحت عنوان باستان شناسی فرایندی مشهور شد مدعی نگاهی اجتماعی به گذشته‌است. دیدگاهی که سعی دارد با مطالعه بقایاس مادی گذشته زندگی جوامع پیش از تاریخ را بازسازی کند. او برای سنجش نظریات خود مدتها با قبایل شکارگر آلاسکا زندگی کرد تا از نزدیک با شیوه‌های شکار و سایر جنبه‌های زیستی آنها آشنا شود. وی کتابهای متعددی منتشر ساخته که بعد از گذشت چند دهه همچنان از اهمیت زیادی برخوردار هستند. آخرین کتاب وی در سال ۲۰۰۱ با عنوان شیوه‌ای تحلیلی برای طرح نظریات باستان شناختی با استفاده از داده‌های حاصله از مطالعات محیطی و جوامع شکارگر-گردآورنده منتشر شد. متأسفانه هیچ یک از کتابهای این اندیشمند بزرگ به زبان فارسی ترجمه نشده و شمار کمی از باستان شناسان ایرانی با نتایج مطالعات وی آشنا هستند.

بینفورد بدون تردید یکی از موثرترین چهره‌ها در باستان شناسی قرن بیستم است. در سال ۲۰۱۰ اتحادیه بین‌المللی نجوم به افتخار او شهاب آسمانی موسوم به (213629) را بنام بینفورد نامگذاری شده‌است. همسر سابق وی سالی بینفورد نیز انسان شناس مشهوری بود که در سال ۱۹۹۴ خودکشی کرد. از بینفورد و همسرش دختری بنام مارتا باقیمانده‌است

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۵/۰۸/۱۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.