باستان شناسی دکتر نوجوان معروف به الهه باستان

باستان شناسی یک علم است
باستان شناسی دکتر نوجوان معروف به الهه باستان

سلام دوستان ما خرافات ، حرفهای پوچ ، داستانهای خیالی و دفینه یابی که از روی حرف و حدیث باشد را رد می کنیم. امروزه با استفاده از تجربیات بدست آمده از دفینه یابان مشهور و با استفاده از نتایجی که علم باستان شناسی بدست آورده سعی می کنیم که به جستجوگران گنج ، باستانشناسی جدید و مدرن ، مناسب عقل و علم را ارائه نماییم. تفاوت و دیدگاه ما این است که به دور از خرافات ، دروغ ، حرفهای مزخرف و با تکیه بر علوم باستان شناسی نظرات خودمان را بیان کنیم. تمام دیدگاه ها و موارد ارائه شده در سایت اطلاعات ابتدایی برای تعیین هدف است و همچنین اطلاعات دادن به عموم تا سرمایه ملی به یغما نرود همه ما مسئول هستیم پس با برخورد با افراد سود جو با ۱۱۳ تماس بگیرید.

پیام های کوتاه
  • ۲ خرداد ۹۵ , ۱۵:۲۸
    سلام
  • ۲۲ اسفند ۹۴ , ۱۸:۱۲
    سلام

آتش

شنبه, ۱ دی ۱۳۹۷، ۱۱:۵۰ ب.ظ

علامت اجاق معمولا نشانگر ساختار خانواده است. لکن با این وجود، اماکن داخلی که اجاق و یا تندرها در آن کشف شده اند از اهمیت برخوردارند. آتش به معنی »Od« می باشد. کلمه Oda «اتاق » از همین کلمه O d به معنی آتش منشعب می شود. چنانچه در جایی که سمبل آتش وجود دارد، یک یا چند اتاق همراه با یک اتاق اصلی بوده باشد؛ همین اتاق اصلی محل روشن بودن آتش، گرم شدن و محل اصلی جستجوی دفینه است.
برخی معتقدند که بایستی سمبل آتش را در اطراف نیز جستجو کرد. زیرا این سمبل با انسان هایی که اطراف آن می نشستند ترسیم می شد. یک یا چند دفینه به تعداد انسان های اطراف آتش می تواند وجود داشته باشد.
به روایتی دیگر، محل وجود آتش می توانسته چیزی شبیه به یک کوره و ضرابخانه سکه جات بوده باشد، ولی برای قطعیت یافتن این احتمال بایستی در منطقه نزدیک آتش نهر و رودخان های نیز جریان داشته باشد تا آب کافی برای ضرب را تامین نماید. علاوه بر این، برای اینکه سمبل آتش علامت یک ضرابخانه بوده باشد، بایستی آن منطقه حالت مسکونی داشته و حتی قلعه ای نیز در آنجا قرار داشته باشد. همچنین نباید فراموش کرد که این نوع اماکن در آن زمان نیز از اهمیت استراتژیک برخوردار بوده و تحت محافظت قرار داشته اند.
«هستیا » که از یک طرف رومی و از طرف دیگر یونانی است، همان الهه آتش می باشد. او خواهر «زئوس » و «هِرا » است. سمبل آتش بوده و در هر خانه و معبدی نشانهای از آن وجود داشت. از این نظر اجاق یکی از گوشه های خانه و یا مرکز مقدس بود به همین سبب هرگونه سمبل آتش که در صنعت گنج یابی به دست می آید نباید مطلقا به علامت وجود دفینه در نظر گرفته شود. در مکانهایی که در دوره های نزدیک به ما ، به منزله محل اقامت مورد استفاده قرار می گرفتند،
مخصوصا در خانه های رومیان- ارامنه مکا نهای که محل برپا کردن آتش و یا محل اجاق و نیز تنور نان پزی حتی همین منطق برای اماکن اسلامی و مسلمان نیز معتبر است. همچنانکه محل سوختن آتش در اجاق مهم است، قسمت بالایی محل خروج دود از خانه نیز از اهمیت زیاد برخوردا بوده و برای اختفای گنج به کار می رفته است. مثلاً در خان ههای شبیه به آنچه گفته شد در منطقه ی واقعه در کیی از استا نهای کشورمان ، «قره داغ »، درست در زیر جایی که فرد نانوا می نشست، یعنی در یک قدمی اجاق، کوزهای پر از طلا که با چنین تفکری دفن شده بود، از زیرزمین بیرون آورده شد. با تمام اهمیت محوطه مربوط به اختفای دفینه در محل وجود اجاق همزمان باید اضافه کنیم که محل اختفا به طور کلی با تفکر و منطق انسانها در ارتباط بوده است.

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۷/۱۰/۰۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.